Pledd med tykke strikkepinner

Høsten 2015 fant jeg ut at jeg hadde lyst til å starte med strikking. Jeg var så nybegynner at jeg måtte få mamma til å legge opp masker, og jeg måtte se videoer på YouTube for å finne ut av veien videre. Desember 2015 bestemte jeg meg for å prøve ut noe nytt. Da lagde jeg meg hjemmelagde strikkepinner på 35mm for å strikke et pledd med store masker.
Til pleddet brukte jeg 4 kg merinoull.

Chunky knit sticka, nøste, knitting, blanket, hjemmelagd, merinoull, pläd, strick, chunky, DIY, strikke, strikketøy, tykke, pledd, strikkepinner, ull hjemmelagde yarn Garn gigant knit knitting tykt

Pleddet ble pakket inn som julegave, men før det rakk jeg å ta et bilde av det i godstolen. Nå er det snart på tide å strikke et pledd til meg selv. På kalde dager som i dag skulle jeg gjerne hatt et selv.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s