Pledd med tykke strikkepinner

Høsten 2015 fant jeg ut at jeg hadde lyst til å starte med strikking. Jeg var så nybegynner at jeg måtte få mamma til å legge opp masker, og jeg måtte se videoer på YouTube for å finne ut av veien videre. Desember 2015 bestemte jeg meg for å prøve ut noe nytt. Da lagde jeg meg hjemmelagde strikkepinner på 35mm for å strikke et pledd med store masker.

Til pleddet brukte jeg 4 kg merinoull.

Chunky knit sticka, nøste, knitting, blanket, hjemmelagd, merinoull, pläd, strick, chunky, DIY, strikke, strikketøy, tykke, pledd, strikkepinner, ull hjemmelagde yarn Garn gigant knit knitting tykt

Pleddet ble pakket inn som julegave, men før det rakk jeg å ta et bilde av det i godstolen. Nå er det snart på tide å strikke et pledd til meg selv. På kalde dager som i dag skulle jeg gjerne hatt et selv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s