Nisse av gran og mose

Vi har hengt oss på på trenden med å ha nissefar av gran på trappa.

Nisse av gran og mose pynt jul Santa Claus christmas decoration nature natur lag selv diy julekule skjegg
For å lage nissen var det veldig kjekt å være to. En holder, og en legger på og surrer metalltråd.

Det første vi gjorde var å sette sammen grenene. I toppen passet vi på å ta av alle nålene, slik at det ble smalere. Deretter surret vi tråden rundt i toppen og helt ned til der mosen treffer nesen. Når stammen var slik vi ønsket med grener la vi på mosen og surret oss oppover. ( Neste gang lager vi nok en kjegle av hønsenetting som vi kan ha under og støtte opp med.) På enden av tråden tredde vi på en julekule. En julekule ble også festet under kanten av moselua. Skjegget vi tok i bruk er rester fra jeg strikket tykt pledd. Det dro jeg bare litt opp og festet i barnålene.Nisse av gran og mose pynt jul Santa Claus christmas decoration nature natur lag selv diy julekule skjegg TrappaNå er vi klare for besøk! Dere får ha en riktig god jul!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s