Tykt pledd med ruter

Nå er pleddet med ruter endelig ferdig! Ettersom det ble så dyrt med tykt merinoull til forrige pledd, valgte jeg nå å gå for garn med ull og alpakka med tynnere tråd. Jeg brukte tre nøster om gangen på garn som er beregnet for 8 mm strikkepinner. Jeg brukte 25 mm rundpinne til dette pleddet. Jeg la opp antall masker jeg ønsket i forhold til bredden jeg ville ha på pleddet. Deretter strikket jeg to rette masker og to vrange frem og tilbake to ganger, deretter to vrange og to rette frem og tilbake to ganger.

temp

(Pass på at det blir riktig antall masker i forhold til mønsteret.) Slik fortsatte jeg til jeg hadde fått ønsket lengde på pleddet.

Én kommentar Legg til din

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s