Tykt pledd med ruter

Nå er pleddet med ruter endelig ferdig! Ettersom det ble så dyrt med tykt merinoull til forrige pledd, valgte jeg nå å gå for garn med ull og alpakka med tynnere tråd. Jeg brukte tre nøster om gangen på garn som er beregnet for 8 mm strikkepinner. Jeg brukte 25 mm rundpinne til dette pleddet. Jeg la opp antall masker jeg ønsket i forhold til bredden jeg ville ha på pleddet. Deretter strikket jeg to rette masker og to vrange frem og tilbake to ganger, deretter to vrange og to rette frem og tilbake to ganger.

temp

(Pass på at det blir riktig antall masker i forhold til mønsteret.) Slik fortsatte jeg til jeg hadde fått ønsket lengde på pleddet.

One Comment Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s