Skjerf med store masker

Er det noe som går raskt å lage så er det skjerf med store masker. Dette har det blitt noen av til jul.

Fremgangsmåten er veldig enkel. Her har jeg  brukt pinne 25mm, 3 tråder med garn for å få det tykt nok. Skjerf bør være godt og varmt, så her har det blitt strikket med merinoull. Skjerfet er strikket med riller, og det går fort når en strikker rett hele veien. Jeg har variert på maskene jeg har lagt opp utifra hvor tykt hver enkelt liker å ha skjerf. Rundt 10-15 masker har jeg lagt opp.

Varier mellom riller, perlestrikk osv for å få mange fine og forskjellige skjerf. Til det skjerfet her brukte jeg litt under 6 nøster med garn. (De var ca 50m)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s