Brikker til glass og potter

Med småbarn i hus, så går det en del tid til lek. Sist vi perlet fant jeg ut at jeg kunne lage noe jeg trengte. Jeg liker ikke å få merker i bord og gulv av blomsterpotter og glass, så da lagde jeg snøkrystaller som skal stå under for å få potter og glass opp fra flaten.

På blomsterpotter og kurver har jeg også brukt filtknotter for at det ikke skal ripe opp. Har dere noen andre tips på hva som kan brukes?

Det å perle er veldig fin trening for finmotorikken til barn, for her må de bruke pinsettgrepet. Sønn i huset ønsket å ha sine hengende i vinduet, slik at det ser ut som at det snør til jul.

finmotorikk, perle, hama, potte, blomsterpotte, glassbrikker, glassbrikke, perler, bordbeskytter, perling, Aktivitet, underlag, barn, pinsettgrep, interiør, pynt, diy, gøy, med, barn, planter, blomster,snø,snøkrystaller, snøkrystall, perler, pinsettgrepfinmotorikk, perle, hama, potte, blomsterpotte, glassbrikker, glassbrikke, perler, bordbeskytter, perling, Aktivitet, underlag, barn, pinsettgrep, interiør, pynt, diy, gøy, med, barn, planter, blomster, perler, pinsettgrep, snø, snøkrystall, snøkrystaller, jul, julepyntfinmotorikk, perle, hama, potte, blomsterpotte, glassbrikker, glassbrikke, perler, bordbeskytter, perling, Aktivitet, underlag, barn, pinsettgrep, interiør, pynt, diy, gøy, med, barn, planter, blomster, perler, pinsettgrep, snø, snøkrystall, snøkrystaller, jul, julepynt , glassfinmotorikk, perle, hama, potte, blomsterpotte, glassbrikker, glassbrikke, perler, bordbeskytter, perling, Aktivitet, underlag, barn, pinsettgrep, interiør, pynt, diy, gøy, med, barn, planter, blomster, perler, pinsettgrep, snø, snøkrystall, snøkrystaller, jul, julepynt, glassfinmotorikk, perle, hama, potte, blomsterpotte, glassbrikker, glassbrikke, perler, bordbeskytter, perling, Aktivitet, underlag, barn, pinsettgrep, interiør, pynt, diy, gøy, med, barn, planter, blomster, perler, pinsettgrep, snø, snøkrystall, snøkrystaller, jul, julepynt, motiv