Halloween – lag selv

Det er ikke mye som skal til for å skape litt Halloween-stemning.

Her i hus er det en som har blitt veldig glad i den nye Mummidalen-serien på NRK. Hufsa har virkelig blitt noe av det skumleste som fins, så da jeg spurte om hvordan vi skulle skjære ut gresskaret så var det ikke tvil. Vi måtte lage Hufsa gresskar.

Vi har ikke det beste utstyret, en skarp kniv til å skjære ut med og skje til å skrape ut er det vi brukte og det holdt for oss. Ellers har jeg sett mange bruker drill til å skjære masse små hull med eller bruker utstyr beregnet på å skjære ut gresskar med.

Jeg ser også fler skjærer hull i bunn isteden for i toppen for å få det flatt i bunn, det skal vi teste ut neste år. Vi har også sett fler tipse om å sprute innsiden med eddik innimellom for at det skal holde seg lenger, så det prøver vi ut i år.

Innmaten brukte vi til å lage gresskarsuppe. Tidligere har jeg vært med å lage innlegg om gredskarlapper og det finner dere på fantasifull.no.

fremgangsmåte, barnehage, diy, Aktivitet, barneaktivitet, formingsaktivitet, forming, barn, småbarn, aktiviteter, mammalivet, ideer, gresskar, Hufsa, mummidalen, gresskarlykt, banan, Halloween, klementin, muffinsform, spøkelse,
fremgangsmåte, barnehage, diy, Aktivitet, barneaktivitet, formingsaktivitet, forming, barn, småbarn, aktiviteter, mammalivet, ideer, gresskar, Hufsa, mummidalen, gresskarlykt, banan, Halloween, klementin, muffinsform, spøkelse,

Det kan også gjøres så enkelt som dette.

fremgangsmåte, barnehage, diy, Aktivitet, barneaktivitet, formingsaktivitet, forming, barn, småbarn, aktiviteter, mammalivet, ideer, gresskar, Hufsa, mummidalen, gresskarlykt, banan, Halloween, klementin, muffinsform, spøkelse,
fremgangsmåte, barnehage, diy, Aktivitet, barneaktivitet, formingsaktivitet, forming, barn, småbarn, aktiviteter, mammalivet, ideer, gresskar, Hufsa, mummidalen, gresskarlykt, banan, Halloween, klementin, muffinsform, spøkelse,

Vi fant også ideen om å bruke muffinsformer til spøkelser på siden faccidesigns.blogspot.com. Det ble til en fin rollelek.

fremgangsmåte, barnehage, diy, Aktivitet, barneaktivitet, formingsaktivitet, forming, barn, småbarn, aktiviteter, mammalivet, ideer, gresskar, Hufsa, mummidalen, gresskarlykt, banan, Halloween, klementin, muffinsform, spøkelse,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s