Spindelvev av papir

Nå er det ikke lenge til Halloween. En enkel aktivitet som også er fin trening for finmotorikken er å klippe spindelvev med saks.

Utstyr: Papir og saks

Hvordan: Først brettes arket fra et hjørne og ned, og deretter klipper av kanten som kommer utenfor bretten.

Aktivitet barn barneaktivitet  Origami ark brette barnehage skole Halloween lag selv fremgangsmåte spindelvev mamma mammalivet småbarn  Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon
Aktivitet barn barneaktivitet  Origami ark brette barnehage skole Halloween lag selv fremgangsmåte spindelvev mamma mammalivet småbarn  Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon

Etter å ha klippet brettes arket så en har en trekant. Trekanten brettes så fra nederste hjørne over på det andre hjørnet i bunn så en får en ny mindre trekant. Bretter deretter øverste hjørne ned mot høyre hjørne. Deretter brettes øverste hjørne ned mot kanten i bunn. Klipper av biten som stikker utenfor bretten.

Aktivitet barn barneaktivitet  Origami ark brette barnehage skole Halloween lag selv fremgangsmåte spindelvev mamma mammalivet småbarn  Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon
Aktivitet barn barneaktivitet  Origami ark brette barnehage skole Halloween lag selv fremgangsmåte spindelvev mamma mammalivet småbarn  Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon

Deretter klippet vi en bue på enden for å forme kanten på spindelvevet. Deretter klipte vi buer innover.

Aktivitet barn barneaktivitet  Origami ark brette barnehage skole Halloween lag selv fremgangsmåte spindelvev mamma mammalivet småbarn  Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon
Aktivitet barn barneaktivitet  Origami ark brette barnehage skole Halloween lag selv fremgangsmåte spindelvev mamma mammalivet småbarn  Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s