Stjerner av tørkerullkjerner

Vi har spart på dorullkjerner og tørkerullkjerner. Nå som det nærmer seg advent har vi laget julepynt av det. Det ble julestjerner.

Av utstyr trengte vi tomme ruller, saks, linjal, blyant, tråd, og pistollim. Vi valgte også å male og spraye noen.

Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt  Linjal

Vi startet med å klemme kjernene flate og markerte hver 1 1/5 cm på rullen. Deretter klippet vi den i 1 1/5 cm biter.

Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt former

Vi limte først fire biter sammen. Deretter brettet vi biter i to og limte i rommene mellom.

Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt former brette ulike
Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt matte juleverksted
Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt juleverksted

Vi varierte på å lime 1-3 biter som var brettet i hverandre før vi limte en ubrettet bit inni.

Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt male

Etter de var ferdig limt så malte og sprayet vi før vi brukte hamptråd og hang de opp i en pinne vi fant på tur. Vi har også malt pinnen.

Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt juleverksted interiør dekorasjon
Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt juleverksted
Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt juleverksted
Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt juleverksted
Aktivitet barn barneaktivitet brette barnehage skole lag selv fremgangsmåte mamma mammalivet småbarn Kreativ forming motorikk finmotorikk trene gøy fantasifull lag selv inspirasjon tørkerull tørkepapir dopapir dopapirull stjerner Stjerne jul julepynt juleverksted

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s